تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید

جدیدترین گزینه اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری 1400

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: محمد شریعتمداری یکی از گزینه‌های تاثیرگذار جریان اصلاح‌طلب برای انتخابات ۱۴۰۰ است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۵۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر جهانبخش خانجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درباره گزینه‌های شاخص اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، اظهار کرد: اصلاح طلبان چهره‌های شاخصی را دارند و زمینه حضور چهره‌های مناسب باید از ماه‌ها قبل فراهم می‌شد.

 

خانجانی تصریح کرد: صرف نظر از شخصیت‌های تاثیرگذاری که اصلاح طلبان دارند، نام آنهایی را که بیم عدم تایید صلاحیتشان از سوی شورای نگهبان داریم را مطرح نمی‌کنم، اما افرادی مانند آقای اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی، مسعود پزشکیان، محمد شریعتمداری، محمدرضا عارف، بیژن زنگنه و عباس آخوندی از چهره‌های مدنظر اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ هستند.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حضور عباس آخوندی به گذشته ای که در دولت فعلی داشته برای جریان اصلاحات نگران کننده نیست؟ بیان کرد: عباس آخوندی دارای تفکر سیاسی است و جدا از نظراتی که در حوزه مسکن داشت، در حوزه‌های توسعه یافتگی ایده‌های خاصی دارد.

 

وی در خصوص تمایل اصلاحات برای حضور محمد شریعتمداری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، گفت: وی یکی از گزینه‌های تاثیرگذار جریان اصلاح طلب و از وزرای کابینه آقای روحانی است که در حوزه‌های شفافیت، جوانگرایی و رفاه اجتماعی فعالیت‌های خوبی داشته و شاخص‌های عملکرد وی در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از امتیاز خوبی برخوردار است و توانمندی بالایی دارد.

 

خانجانی ادامه داد: علاوه بر او اسحاق جهانگیری هم در هر حوزه‌ای که فعالیت داشته تاثیرگذار بوده و یا آقای محسن هاشمی که اقبال عمومی هم نسبت وی وجود دارد و هم خودش نیز نیروی توانمندی است.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: چرخه رسیدن به گزینه نهایی اصلاح طلب‌ها به این صورت است که احزاب افرادی را انتخاب می‌کنند و در دو مرحله این افراد بررسی می‌شوند، در مرحله اول برخی از شخصیت‌ها انتخاب می‌شوند و بعد از آن در مرحله دوم یک یا دو نفر که بیشترین اقبال عمومی و توانمندی را دارند به عنوان گزینه نهایی انتخاب خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار